Modalitat G: Entrenament on-line

Gent que practica diferents disciplines esportives tipus Trail-Running, Ultratrail, Curses d'asfalt, Triatló, , Skimo, Tresck, Expedicions, Esports de Muntanya i Esports de força-resistència, ... i que vol tenir un pla d'entrenament personalitzat i a mida com a guia, sense un seguiment exhaustiu per part de l'entrenador.

Característiques principals

Planificació de 5 setmanes d’entrenament seguint el mètode RVTraining i en base a la informació proporcionada per l’esportista (objectius, disponibilitat, dades generals i d’estat de forma...). El programa-guia és tancat, sense posibilitat de cambis una vegada enviat

Complementat amb fulls d’exercicis-força, notes tècniques,necessaris per a realitzar l’entrenament planificat.

Comunicació amb l’entrenador via correu, telèfon, whats app i Skype.

Adaptat a la disponibilitat.

Orientat a tots els nivells: debutant, avançat o expert.

Orientat a preparar una cursa concreta, entrenament específic o tota una temporada (independentment de l’objectiu, l’entrenament es programa de 5 en 5 setmanes)

Condicions

Cost

Mecànica funcionament

Per a poder confeccionar el teu programa d’entrenament per a 5 setmanes necessito que omplis els següents documents i me’ls enviïs:

  1. Fitxa de inscripcio de dades personals signada
  2. Document d’objectius
  3. Fitxa de dades generals esportives i entrenaments realitzats per a que pugui valorar la teva condició inicial
  4. Disponibilitat horària durant les 5 setmanes per a les que es programarà l’entrenament, dia a dia, començant per dilluns

Per a poder identificar-te fàcilment, si us plau, quan em retornis els documents inclou el teu nom en el nom del document (Exemple: OBJECTIUS-CAl-ON-LINE-015_Ricard Vila.xls)  

S’adjunten documents pdf de guia per si tens dubtes a l’hora d’omplir els fulls. Recorda que tot i aquesta ajuda sempre pots contactar amb mi per a resoldre qualsevol dubte.

 

 

 

Col·laboradors

 

Francesc Lllunell, 6 - 4 -1ª - Esplugues de Llobregat 08950 - Tel. 607 44 44 73 - ricard@ricardvila.es

designed by March&Faus