Noticies

Ricard Vila, partner de la Pyrenees Stage Run (PSR)

Dilluns, 18 de juliol de 2016

Ricard Vila col·labora amb la Pyrenees Stage Run (PSR) com a entrenador especialitzat en esports de muntanya i curses de fons.

La Pyrenees Stage Run és una nova cursa per etapes, seguint un sender mític com és el GR11, creuant 5 Parcs Naturals i en parelles, un format que permet al corredor experimentar noves sensacions en molts sentits, per un costat el repte de córrer entre trenta i quaranta quilòmetres cada dia, i per altre, la vivència de compartir-ho amb un company de viatge durant tots i cadascún dels 248 quilòmetres que serviran per descobrir el Pirineu més salvatge entre Ribes de Freser i Vielha del 4 al 10 de setembre de 2016. Hi ha tres tipus d'inscripció, la BÀSIC que inclou tots els serveis bàsics de la cursa i el sopar de cada dia, l'AVENTURA que més a més inclou l'allotjament en "campament" (pavellons o càmpings) i la PREMIUM que inclou allotjament en hotels. Les etapes tenen una llargada aproximada de 35km i uns 2500mD+, amb un parell d'etapes més llargues i una etapa de 20km per dins d'Andorra. Podeu trobar tota la informació sobre la cursa a la seva pàgina web: psr.run.

 

 

Com a entrenador sempre és un repte assessorar corredors que es posen un objectiu tan ambiciós com la PSR, però alhora també és molt satisfactori veure la progressió i com el cos és capaç d'adaptar-se a realitzar set dies consecutius de "cursa de muntanya". És per això que col·laboraré en aquest projecte donant consells als participants de la PSR i organitzant un entrenament el proper 30 de juliol a Ribes de Freser (part de la primera etapa). En aquesta trobada farem una petita introducció tècnica a diferents tipus d'entrenament que podem realitzar quan entrenem per muntanya (escalfament, estiraments i mobilitat, circuit per fer sèries, sèries en pujada, pujades en CACO, cambis de ritme, ...), després farem una part del recorregut de la primera etapa de la PSR i finalment anirem a dinar tots junts mentre resolem totes les qüestions tècniques que tingueu sobre l'entrenament en general i de curses per etapes en concret.

El punt de trobada per a l'entrenament serà el Bar Gusi el dissabte 31 de juliol a les 08:00 del matí. Per confirmar la vostra assistència, podeu fer-ho a ricard@ricardvila.es o info@psr.run. Us hi esperem!.

Noticies relacionades:

 

 
 

 

 
 

Arxiu

 

Col·laboradors

 

Francesc Lllunell, 6 - 4 -1ª - Esplugues de Llobregat 08950 - Tel. 607 44 44 73 - ricard@ricardvila.es

designed by March&Faus