Activitats

Entrenament equip Vèrticrunners al Garraf

Dissabte, 20 de octubre de 2012

De Vallpineda al cim de La Mola, 28 km i 649mD+.
Entrenament dirigit per l'entrenador Ricard Vila i guiat per Joan Grau i corredors col·laboradors de Vèrticrunners.

Dia i hora

Dissabte, 20 d'octubre 15 de desembre de 2012, de 09:00 a 14:00

Lloc de trobada

Entrant a la urbanització Vallpineda, per l'entrada 'Vallpineda Oest'. Aparqueu a baix de tot de l'avinguda de la Santíssima Trinitat, veureu que no té sortida. Vés al mapa

Programa

Es tracta de pujar al segon cim més alt del Garraf , La Mola (534 m). Els primers km son planers i serviran per escalfar. Seguidament uns km de tobogans bordejant la Riera de Jafra, i a partir de Jafra comença una llarga i suau pujada fins a Can Grau, des d’on després d’una petita pujada farem un suau descens per pista fins trobar l’entrada al sender que ens durà directament al cim per una forta pujada.

La tornada la farem pel mateix camí.

Es una ruta poc perdedora, poc tècnica i força bonica, amb la qual es pot observar la varietat del Garraf. Els que ho vulguin fer més curt podran donar mitja volta quan vulguin, sempre que ho facin acompanyats, tot i que el més probable és que s’organitzin dos grups, un que farà el recorregut complet i l’altre que arribarà només fins a Can Grau i tornarà.

Opcionalment hi ha la possibilitat d’organitzar una caminada de 2-3 hores per qui no vulgui córrer, en la que podreu gaudir de boniques vistes de Sant Pere de Ribes i els seus voltants.

Nivell

Nivell mig.

Material

Almenys 1L d'aigua, gel, barreta i/o fruita, telèfon mòbil.

 
 

Arxiu

 

Col·laboradors

 

Francesc Lllunell, 6 - 4 -1ª - Esplugues de Llobregat 08950 - Tel. 607 44 44 73 - ricard@ricardvila.es

designed by March&Faus