Activitats

Entrenament Olla de Sant Llorenç

Dissabte, 17 de novembre de 2012

Entrenament CACO (caminar-correr) de l'equip Vèrticrunners amb punts d'assistència al llarg del recorregut, una ruta circular pels grans cims de Sant Llorenç del Munt i l'Obac.

Dia i hora

Dissabte, 17 de novembre de 2012, de 08:45 a 13:00

Lloc de trobada

Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i de l'Obac
Can Robert (C/Boixaderes, entada a la pista), Matadepera Vés al mapa

Programa

Ruta circular que recorre els cims de la Mola, el Montcau i Castellsapera, els grans cims de Sant Llorenç del Munt i l'Obac. Pujada a la Mola per Can Robert, Can Pobla i resseguint el circuit de la pujada a la Mola per Nadal, el camí dels Monjos, arribem al monestir. D'allà ens dirigim al Montcau per la Carena del Pagès, trobant desviacions a dreta i esquerra que fan possible una infinitat de combinacions i de sortides diferents. Trobem la canal de l'Abella que ens baixaria a Can Robert, més endavant trobem el Morral del Drac, la canal de Santa Agnès (i la petita ermita), els Obits i la Font Flàvia, la canal del Pi Tort, la del Cargol i havent passat pel Roure del Palau, arribem a Coll d'Eres, des d'on pujem al Montcau. D'allà anem a Coll d'Estenalles passant per la Mata i Sant Jaume de la Mata, i podem desviar-nos cap a la Coma d'en Vila i l'Alzina del Vent o Alzina Bonica. Seguint el GR o des de l'Alzina arribem a Coll de Boix, des d'on uns corriols ens porten a Coll de Tres Creus. Aquí decidim si pujar a Castellsapera (no apte per a qui té vertígen). Tant per a qui vulgui pujar com qui no, baixarem cap a La Barata pel Camí Ral. D'allà, agafem la riera per tornar a Can Robert.

Horari aproximat de CACO (caminar-correr) de 3h30.segons el nivell.

Fes clic per descarregar

Fés click a la imatge per a descarregar-la

Assistència

Tindrem tres punts de asssistencia I si algu vol final d’entrenament Ii el Ricard arribara amb el cotxe(Coll d’Estenalles-Alzina del Sal.lari-La Barata)

Nivell

Per a tots els nivells (majors de 18 anys) amb autosuficiència física i tècnica.

Material

Aigua i menjar energètic, doncs passarem a prop de moltes fonts però no ens hi atansarem. Roba d'entrenament més roba d'abric addicional.

Inscripcions, preus i documentació

Vine amb l'equip Vèrticrunners. Formulari d'inscripció

 
 

Arxiu

 

Col·laboradors

 

Francesc Lllunell, 6 - 4 -1ª - Esplugues de Llobregat 08950 - Tel. 607 44 44 73 - ricard@ricardvila.es

designed by March&Faus