Activitats

Entrenament en BTT pel Delta del Llobregat

Dissabte, 28 de febrer de 2015

Entrenament dirigit per l'entrenador Ricard Vila.
 

Dia i hora

Dissabte, 28 de Febrer de 2015 a les 9:30

Lloc de trobada

Pàrquing Ca n'Albareda (Pàrquing de terra sota l'autopista AP-7)

Agafar Autovia A2 direcció Lleida – sortida 591 direcció Castellbisbal per la BV-1501.
Trobarem una rotonda i girar a l’esquerra, sota el pont de l'autopista agafar camí de terra a l’esquerra. Una vegada a la pista 50 mts i trobarem el pàrquing.

Programa

Recorregut d'entre 40-50 km per camins i pista amb un desnivell inapreciable. Recorregut tècnicament molt fàcil i rodador. La durada serà d'unes 3h i en funció del ritme i ganes podrem allargar la ruta fins a El Prat.

Circulant per la vora del Riu Llobregat i sortint del terme municipal de Castellbisbal passarem per les poblacions de Sant Andreu de la Barca, Papiol, Molins de Rei, Sant Feliu de Llobregat, Sant Joan Despí, Cornellà i Prat de Llobregat.

Tornada al punt de partida per l'altra vora del riu, Prat de Llobregat, Sant Boi de Llobregat, Santa Coloma de Cervelló, Sant Vicenç dels Horts, Pallejà, Sant Andreu de la Barca i Castellbisbal.

Nivell

Majors de 18 anys, amb nivell físic mig i autonomia. Cal tenir la llicència de la FEEC-FEDME 2015

Material

Bicicleta de muntanya, coulots, guants, casc, ulleres, malles llargues, sabates per pedals automàtics o corretges, menjar energètic, aigua i material per a reparacions (punxades, avaries). Mòbil carregat.

Inscripcions, preus i documentació

Inscripció gratuïta i oberta a tothom. Cal que confirmis la teva assistència enviant un correu a . Si una vegada feta la inscripció no pots venir, es prega avisar.

 
 

Arxiu

 

Col·laboradors

 

Francesc Lllunell, 6 - 4 -1ª - Esplugues de Llobregat 08950 - Tel. 607 44 44 73 - ricard@ricardvila.es

designed by March&Faus