Activitats

Entrenament de trail en grup a Centelles, Castell de la Popa

Dissabte, 20 de gener de 2018

Entrenament dirigit per l'entrenador Ricard Vila
 

Dia i hora

Dissabte, 20 de Novembre a les 9h30

Lloc

Centelles, Escola Ildefons Cerdà (entrada poble)

Descripció de l'entrenament

Sortida del poble de Centelles (Escola Ildefons Cerdà) a les 10:00h. Volta pel camí de les Bruixes (Camí de la via ferrata), aprox. 30' escalfament fins arribar al peu de la pujada de 'Morro de Porc'. Pujada intensa d'uns 20' i després corriols, pista i bosc fins arribar a la Sauva Negra, passant pel mig del bosc i després pujada fins arribar al pla de Bruga. Seguirem fins arribar al 'Castell de Castellcir o de la Popa'. Pràcticament després quasi tot és baixada. Mentres baixem per pista i per corriols anirem a visitar el 'Castell de Sant Martí de Centelles'. Finalment baixarem fins a tornar al lloc de sortida Centelles. Temps total de la ruta 2h30'-3h aprox.

 

Material

Roba, bambes trail-running, paravents, ronyonera o camelback amb aigua i sals minerals i energètics. Planell Alpina o GPS de la zona, mòbil carregat.

Inscripcions, preus i documentació

Entrenament gratuït. Cal que confirmis la teva assistència enviant un correu a . Si una vegada feta la inscripció no pots venir, es prega avisar.

Condicions legals

Cal tenir vigent la Llicencia federativa adient per al any 2017 o una assegurança que cobreixi el mateix tipus de prestacions de muntanya. Si no es disposa d’assegurança anual, a través de la FEEC es poden fer assegurances especials per al dia de l’activitat.

Cal ser major d’edat i tenir autonomia física per a l’activitat.

Al fer la inscripció acceptes complir les següents normes:

  • L'organització es reserva el dret d'anul·lar o canviar algun entrenament de lloc i hora en funció de l'estat del temps-terreny-logística o qualsevol altre circumstancia que així ho aconselli.
  • Ricard Vila entrenador no es fa responsable sota cap circumstància dels accidents que hi pugui haver ni dels danys materials i/o en persones que qualsevol participant pugui tenir.

El fet de participar en l'activitat implica l'acceptació d'aquestes normes:

 
 

Arxiu

 

Col·laboradors

 

Francesc Lllunell, 6 - 4 -1ª - Esplugues de Llobregat 08950 - Tel. 607 44 44 73 - ricard@ricardvila.es

designed by March&Faus