Activitats

Entrenament de trail-running a Montrebei (Montsec)

Dissabte, 17 de març de 2018

Entrenament dirigit per l'entrenador Ricard Vila
 

Dia i hora

Dissabte, 17 de Març a les 9:30h

Lloc

Forn de Pa, Carrer de les Fontetes 2569 Àger. Google Maps

Descripció de l'entrenament

Grup-Caco-Sortida de la Pertusa o de Corçà segons el grup. Si sortim de la pertusa el recorregut transcórrer pel GR-1 fins arribar al camí que baixa al pont penjant de la Maçana, passat aquest agafarem el corriol del barranc del congost fins a trobar la pista que va al refugi de Montfalcó. Una vegada en el refugi anirem a buscar les impressionant pasarel.las, passarem el pont i vorejarem l'embassament fins a trobar una altra vegada el GR a l'alçada del mas de la Pardina, on continuarem fins a la Pertusa. El grup de Corçà anirà a buscar el castell de Sant Lloreç fins a mas Carlets on seguira el recorregut del primer grup, la tornada es farà pel GR.Aproh 3h 3h30.

Grup excursio.sortirem de la Pertusa i per el GR fins al Mas de Carlets,pont de la maçana i tornada.3h

Al final de entrenament farem el dinar dee cada any a can tomas Zapata i familia (menu i cuina ell mateix)a Alpicat.cal confirmar a assistencia

 

Material

Roba, bambes trail-running, paravents, ronyonera o camelback amb aigua i sals minerals i energètics. Planell Alpina o GPS de la zona, mòbil carregat.

Inscripcions, preus i documentació

Entrenament gratuït. Cal que confirmis la teva assistència enviant un correu a . Si una vegada feta la inscripció no pots venir, es prega avisar.

Condicions legals

Cal tenir vigent la Llicencia federativa adient per al any 2018 o una assegurança que cobreixi el mateix tipus de prestacions de muntanya. Si no es disposa d’assegurança anual, a través de la FEEC es poden fer assegurances especials per al dia de l’activitat.

Cal ser major d’edat i tenir autonomia física per a l’activitat.

Al fer la inscripció acceptes complir les següents normes:

  • L'organització es reserva el dret d'anul·lar o canviar algun entrenament de lloc i hora en funció de l'estat del temps-terreny-logística o qualsevol altre circumstancia que així ho aconselli.
  • Ricard Vila entrenador no es fa responsable sota cap circumstància dels accidents que hi pugui haver ni dels danys materials i/o en persones que qualsevol participant pugui tenir.

El fet de participar en l'activitat implica l'acceptació d'aquestes normes:

 
 

Arxiu

 

Col·laboradors

 

Francesc Lllunell, 6 - 4 -1ª - Esplugues de Llobregat 08950 - Tel. 607 44 44 73 - ricard@ricardvila.es

designed by March&Faus