Activitats

Entrenament en BTT per les Guilleries

Dissabte, 26 de gener de 2019

Entrenament dirigit per l'entrenador Ricard Vila
 

Dia i hora

Dissabte, 26 de gener a les 10:00

Lloc

Pont de la Malafogassa (Vilanova de Sau)
Google Maps: https://goo.gl/maps/CvKcTn8Gvum

Descripció de l'entrenament

Farem diferents grups en funció del nivell

Recorregut circular en BTT per les Guilleries El recorregut transcorre per pistes forestals i camins no esfaltats majoritàriament. La ruta s'inicia al Pont de Malafogassa, des d'on pujarem per un port llarg fins a Sant Andreu de Bancells i fins a Serrallonga desprès. Des de Serrallonga descendirem pel camí que passa entre les cases dels arbres, per virar de nou, abans dels Vivers Tortades la Vileta, en direcció a Pont de Malafogassa seguint la Riera de Castanyedell.

Temps aproximat: 3h-4h

També farem un grup d'excursió-caminar

Per als que vulgueu, quedarem a dinar plegats.

 

Material

Roba d'abric i impermeable. Bicicleta de muntanya, coulots, guans, casc, ulleres (transparents), malles llargues, sabates per pedals automàtics o corretges, planell, menjar energètic, aigua i ronyonera amb material per reparacions (punxades, avaries). Mòbil carregat.

 

Condicions legals

Cal tenir vigent la Llicencia federativa adient per al l'any 2018 o una assegurança que cobreixi el mateix tipus de prestacions de muntanya. Si no es disposa d’assegurança anual, a través de la FEEC es poden fer assegurances especials per al dia de l'activitat.

Cal ser major d’edat i tenir autonomia física per a l’activitat.

Al fer la inscripció acceptes complir les següents normes:

  • L'organització es reserva el dret d'anul·lar o canviar algun entrenament de lloc i hora en funció de l'estat del temps-terreny-logística o qualsevol altre circumstancia que així ho aconselli.
  • Ricard Vila entrenador no es fa responsable sota cap circumstància dels accidents que hi pugui haver ni dels danys materials i/o en persones que qualsevol participant pugui tenir.

El fet de participar en l'activitat implica l'acceptació d'aquestes normes:

 
 

Arxiu

 

Col·laboradors

 

Francesc Lllunell, 6 - 4 -1ª - Esplugues de Llobregat 08950 - Tel. 607 44 44 73 - ricard@ricardvila.es

designed by March&Faus