Activitats

Trail running en grup al Montseny

Dissabte, 24 de febrer de 2024

Entrenament dirigit per l'entrenador Ricard Vila
 

Dia i hora

Dissabte, 24 de febrer a les 09:30

Lloc

Primer aparcament Fontmartina. L'aparcament queda al costat de la mateixa carretera 5 minuts després d'haver passat per la Costa del Montseny.

Lloc de trobada a Google Maps

 

Descripció de l'entrenament

 • TRAIL: 14 KM 1872 DT

  Començarem la sortida fent 500 metres per la carretera per escalfar. Tot seguit agafarem el GR5 que puja de Fontmartina al Turó de l’Home (5km +800). Després baixarem direcció la Font de Briançó per tornar a pujar fins el cim de Les Agudes (1,5km +150). Un cop coronades Les Agudes baixarem fins el coll per anar a trobar el camí de baixada fins el GR5 i encarar els últims 5 quilometres de baixada.

  Wikiloc | Ruta Coll Sesbasses, Turó de l'Home i Les Agudes des de La Costa

 • TRAIL: 23 KM 3306 DT

  Començarem la sortida fent 500 metres per la carretera per escalfar. Tot seguit agafarem el GR5 que puja de Fontmartina al Turó de l’Home (5km +800). Baixarem del Turó pel camí direcció Santa Fe per la variant del Roc Parer (bones vistes de Santa Fe). Continuarem baixant fins arribar al Pantà de Santa Fe. Vorejarem el pantà i anirem direcció Passavets, on agafarem el corriol que puja fins el cim de les Agudes (2,5km +500). Un cop coronades Les Agudes agafarem el corriol de baixada direcció GR5 on enllaçarem amb el tram inicial de la ruta. Els últims quilòmetres fàcils de baixada.

   
 • Excursió per tots els públics per la zona del Sot de l'Infern

  Wikiloc | Ruta La Costa sot de l'infern

 

Material

Roba, bambes trail-running, paravents, ronyonera o camelback amb aigua i sals minerals i energètics. Planell Alpina o GPS de la zona, mòbil carregat.

 

Inscripcions

Entrenament gratuït, cal fer inscripció al correu ricard@ricardvila.es

 

Condicions legals

Cal tenir vigent la Llicencia federativa adient per a l'any 2024 o una assegurança que cobreixi el mateix tipus de prestacions de muntanya. Si no es disposa d’assegurança anual, a través de la FEEC es poden fer assegurances especials per al dia de l'activitat.

Cal ser major d’edat i tenir autonomia física per a l'activitat.

Al fer la inscripció acceptes complir les següents normes:

 • L'organització es reserva el dret d'anul·lar o canviar algun entrenament de lloc i hora en funció de l'estat del temps-terreny-logística o qualsevol altre circumstancia que així ho aconselli.
 • Ricard Vila entrenador no es fa responsable sota cap circumstància dels accidents que hi pugui haver ni dels danys materials i/o en persones que qualsevol participant pugui tenir.

El fet de participar en l'activitat implica l'acceptació d'aquestes normes:

 
 

Arxiu

 

Col·laboradors

 

Francesc Lllunell, 6 - 4 -1ª - Esplugues de Llobregat 08950 - Tel. 607 44 44 73 - ricard@ricardvila.es

designed by March&Faus